Where Are You Know ??


Kawan-Kawan Saya

Wednesday, 12 October 2011

My DNA...

Penah korang tengok DNA korang???

Haa... tak penah???

Teringin nak tengok tak...???

Kalau teringin actually korang boleh je buat kt makmal....

Very easy as small la matter la pieces jer... hehe

Baru-baru ini Elleeya da buat pn DNA extraction to see my own DNA...

Teruja betol Elleya and my fwens nak tgok DNA masing2...

Tapi... ciannn... ada jgk some of us yg xdpt nak tgok DNA diorang...huhuuhhu

Haa.. pic kat bwah nie laa DNA Elleeya... ^_^




*pic sedikit kabur..huhu... yg warna putih kat tengah2 test tube tue la MY DNA... :-)

kalau korang teringin nak buat DNA extraction secara online pon buley... 

cer korang terjah website kat bawah nih...


Have fun.... Cheers....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cer Klik Bom Tue


Geng Budak Baek

Basa-Basi Komentar


SHout